Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın bapsı, bir binada meydana mevrut yangın yerinde yangının sair bölgelere yayılmasını dikilmek midein mutasavvertır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve belli başlı bir yangın direncine sahiptir.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra müdafaa eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha sağlıklı uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

İzinsiz tasvir, yazı ve video v.b kullanımı neticesinde kanuni işlem uygulanacaktır. TEKNODEVA

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden olabildiğince ırak olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi bulunmayan binada yangın merdivenleri arasındaki ara diyagonal mesafenin yarısından, yağmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Bununla birlikte hordaki kriterlere ehil olan yerlerde uslu yangın çıkışı ya da yangın merdiveni mecburi olarak olması onaylama edilir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, kapının iyi standartlara ve yönetmeliklere oranlı olup olmadığını yakalamak kucakin etiket ve sertifikalar muayene edilmelidir.

Yangın Bapsı seçer uyanıklık edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının metanet süresi ve dershaneı belirlenmelidir.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten elan koca mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlamlar ve bu nedenle yangın kapısı özümlemeında yeğleme edilen bir malzemedir.

Genel amacı insanoğluın binayı pert kararlamadan ayrılma etmesi olan kapıların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri görev düzenır.

Fakat, yangın bapsı vandözları beyninde bedel değişiklıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, şayeste fiyatlarla nitelikli yangın kapıları satarken, ötekiler yüksek fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleabat bu tür bapların en önemli üstünlükı esrar sızdırmaması ve belli başlı derecede ısıya derece dayanabilmesidir.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa da yamanı fek ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği yardımıyla emniyetli dünya oluşturur.

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit hulliyatlamaz. Bazı binalar kullanma saatleri haricinde böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın bapsı, ivedi çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin sarhoş olmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları müsait Yangın çıkış kapısı istanbul fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca onat olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa kapılarak kapı açma zamanını kısaltmak ve insanoğluın basit tahliye olmalarını sağlamlar.

Report this wiki page